Τεχνικό Σεμινάριο εξεταστέας ύλης στην Χαλκίδα – Μάρτιος 2022
Συνεχίζεται ο κύκλος των τεχνικών σεμιναρίων Shitoryu Karate με θέμα την εξεταστέα ύλη της Μαύρης ζώνης και του πρώτου Νταν. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Π.Α.Σ. “Αβαντίς” στην Χαλκίδα.
Παρά τα άσχημα καιρικά φαινόμενα που ευθύνονται για το μειωμένο αριθμό συμμετεχόντων, το σεμινάριο παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αθλητές από την Έυβοια που προετοιμάζονται να συμμετέχουν στις προαγωγικές εξετάσεις του Shitokai Ελλάδος τον ερχόμενο Ιούνιο.
Στο σεμινάριο δίδαξε ο Επίσημος εκπρόσωπος του Soke Mabuni και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Shito-ryu Karate-do για την Ελλάδα, Γιώργος Πελέκης με την βοήθεια των Δασκάλων της Ελληνικής Οργάνωσης Shito-ryu Karate-do, Θανάση Κουτρούμπα, Αντιγόνης Κουτρούμπα, Ανδρέα Ζαφειρίου, Νάγιας Καλτάκη, Χριστίνας Μπασούκου, Απόστολου Φούρλη και Παναγιώτη Ανδρεσάκη.

